Om Kirra Design

OM OSS


Kirra Art & Design är ett litet familjeföretag baserat i Sandviken, en liten stad inte så långt från Gävle. 


I vårt produktutbud utgår produkterna från handmålade orginalkonstverk och egna fotografier. 


Orginalkonstverken är alltid gjorda med omsorg och tillstörsta delen målade i akryl på duk av bomull eller linne. De målningar som inte möter kraven återanvänder vi till att skapa nya kostverk så att minimalt material ska gå till spillo.


Vår konstryck i A4 och A3 format printar vi själva för att undvika större lager och onödiga transporter.  De printas till största möjliga mån när du beställer ditt konsttryck. 


Vykort och textiler beställer vi dock från utvalda leveratörer med bra hållbarhetsfokus. Vi väljer tyger av ekologiskt odlad bomull. 

VARFÖR VÄLJA OSS?


Vi vill bidra med skön orginalkonst, konsttryck och andra inredningsdetajer för dig som gillar att ha det där lilla extra utan att behöva betala allt för mycket för det. Och förhoppningvis gillar du även tanken på att vi gör vårt bästa för att tänka och arbeta hållbart genom att minska på transporter, mellanhänder och välja miljövänliga material. 

VÅR HISTORIA


Startade 2015

TIll en början startades företaget för att kunna starta upp en konstnärlig verksamhet. Utveckla ett konstnärskap och få möjlighet att se vart det kunde leda. Det har inte varit något som varit bråttom utan har fått tagit sin lilla tid. Just nu är vi i ett läge där det finns möjlighet att lägga ner mer tid och energi på företaget och dess framtida verskamhet. 


 


VÅR VISION


Att genom unika och hållbara produkter bidra till en mer hållbar konsumtion och en hållbar livsstil.ß


Målet är en lyckas med driva en attraktiv verksamet samtidigt som livet blir lite mer 37-gradigt. Ett talesätt som några av mina favoritföretagare har myntat och som pekar på vikten av balans i livet. Läs mer om det på trettiosjugraders egen sida. 

VEM STÅR BAKOM 


Katarina Kvist heter jag och är en nyfiken, kreativ person som ser nya möjligheter i det mesta. Jag bor tillsammans med min sambo och vår son i ett gult hus i Sandviken. Det mesta gör jag själv men ibland har jag hjälp av min sambo. 


Sedan ett par år tillbaka har jag satsat på att att utveckla mitt konstnärliga uttryck. Det är avslappnande och ger energi.